LSFZ-1
LSFZ-3
LSFZ-4
LSFZ-2

Hana ʻia ʻo Bow Case Bulk Production

I nā mahina i hala iho nei, ua hoʻouna ʻia nā pahu 10-12 i kēlā me kēia mahina, uhi ʻia nā ʻeke waho i ka hopu holoholona, ​​​​tactical, pana, lawaiʻa, mea hana a me nā mea ʻē aʻe, paʻa loa no 2023 hapa makahiki mua.
I kēia manawa, makemake wau e ʻōlelo i kekahi mea no ka hana pahu pahu.
1.Firstly maka kumu a me nā lako sourcing, ka manawa maʻamau e pono ma kahi o 20 lā.
2.I ka hōʻea ʻana o nā mea a pau i ka hale hana, hoʻomaka mākou e ʻoki, pls e ʻike ma lalo o nā kiʻi i ʻoki ʻia no kēlā me kēia ʻāpana.E ʻoluʻolu e nānā pono i ka lua ʻimi, ma kēia ʻano, e ʻoi aku ka pololei a me ka pololei o ka ʻoki ʻana, ʻo ia hoʻi, maikaʻi ke ʻano o nā nui ke ʻike mākou i ka laʻana o ka ʻeke a i ʻole ka nui.

wps_doc_0
wps_doc_1
wps_doc_2

ʻO nā ʻāpana ʻokiʻoki a pau mākou i hoʻopaʻa paʻa ʻia me nā kaula no kēlā me kēia holomua e humuhumu, pls e ʻike i nā kiʻi ma luna, hoʻomaʻemaʻe a hoʻonohonoho.
3. I ka pau ʻana o ka hana mākaukau, hoʻomaka mākou e humuhumu i ka laina hoʻokahi holomua e kekahi holomua, pls e ʻike i nā kiʻi ma lalo.

wps_doc_3
wps_doc_4

4. I ka pau ana o ka hana laina humuhumu, e hele makou i ka hana nana maikai no kela a me keia eke, a laila e hele i ka manawa hoopa'i, ma ka ma'amau, ua hookomo ia kela ame keia eke i loko o ka PE polybag koe wale no he noi kūikawā no PP polybag.

wps_doc_5
wps_doc_6

Hiki i nā mea kūʻai ke loaʻa i nā barcode a i ʻole nā ​​​​stickers ma kēlā me kēia polybag, a no nā hōʻailona pahu hiki iā mākou ke hana e like me nā koi o kēlā me kēia mea kūʻai aku, a hoʻopaʻa ʻia i loko o nā pahu pahu ʻehā, ʻo ka mea maʻamau ka pahu pahu he 5-layer quality cardboard i ka maikaʻi o ka lawe ʻana aku i kēlā me kēia makahiki.

wps_doc_7

5. ʻO ka manawa hope loa e hoʻouka ana i ka pahu no 20 kapuaʻi / 40GP / 40HQ hilinaʻi.

wps_doc_8
wps_doc_9

Loaʻa i kēlā me kēia pahu pahu e pono ai ma kahi o 60-75 mau lā mai ka hōʻea ʻana mai, a ʻo kā mākou hiki i kēlā me kēia mahina he 12 mau pahu, hoʻokipa hou aku nā mea kūʻai aku e hui pū me kā mākou hale hana, manaʻolana i kā mākou ʻumi makahiki hou e lawe mai iā ʻoe i ka hauʻoli a me ka pōmaikaʻi pū, e hana i kou ola. a hana maikaʻi a ʻoi aku ka maikaʻi.

Manaʻo hope e ulu nui ka ʻoihana a kēlā me kēia mea kūʻai aku i kēlā me kēia makahiki, mahalo no kou hilinaʻi!

wps_doc_10

Ka manawa hoʻouna: Mei-06-2023